kapperij - de beauty company

2024!

Daar is hij dan; de eerste nieuwsbrief van dit jaar! Wij hopen dat iedereen fijne dagen heeft gehad en wij wensen al onze lieve klanten natuurlijk het allerbeste voor 2024. Dat we maar weer veel gezelligheid mogen beleven met elkaar en weer velen mogen verwennen met één of meerdere van onze heerlijke behandelingen in de salon.

Ons jaar begon wat onrustig vanwege de wateroverlast en de vele media die daar op af kwam. Ondertussen is de rust wedergekeerd en is de weg weer vrij! Wij bedanken iedereen ten zeerste voor het geduld en de moeite om toch gezellig langs te komen.

 


TEAM

Ons gezellige team staat de hele week voor jullie klaar. Ter informatie hebben we voor jullie even opgeschreven wie er nou wanneer werkt.

Patrick

• Woensdag van 8:30 tot 17.00
• Vrijdag van 08.30 tot 17.00

Debbie

• Dinsdag van 09.00 tot 13.00
• Donderdag van 09.00 tot 17.00
• Vrijdag van 09.00 tot 13.00
• Minstens 1x per maand op zaterdag van 08.30 tot 17.00

Britt

• Dinsdag van 08.30 tot 21.00
• Woensdag van 08.30 tot 17.00
• Donderdag van 8:30 tot 17:00
• Zaterdag 8:30 tot 17:00

 

 

Elise

• Dinsdag van 08.30 tot 21.00
• Woensdag van 8:30 tot 17:00
• Donderdag om de week van 8:30 tot 17:00
• Vrijdag 8:30 tot 17:00
• Zaterdag van 08.30 tot 17.00 

 

Marloes

• Dinsdag van 08.30 tot 21.00
• Vrijdag van 08.30 tot 17.00

 

 

 

 


SOCIAL MEDIA

Zoals vele van jullie al weten zijn wij actief op Instagram. De Instagrampagina van de Beauty Company gaat tegenwoordig samen met die van de Kapperij. Graag nodigen wij al onze volgers uit om vanaf nu de Instagrampagina ‘kapperijenbeautycompany’ te volgen. Via deze Instagrampagina houden we jullie op de hoogte van de nieuwste acties, de meest heerlijke behandelingen, weetjes en eventuele open plekjes in de agenda van zowel de Kapperij als de Beauty Company

INSTAGRAM

TIKTOK

 


 

BEAUTY COMPANY

BEAUTY COMPANY

De nieuwste musthave voor een betere huid is de Exfolliating Enzyme. De exfolliating techniek verbetert de structuur en textuur aanzienlijk en geeft de huid een mooie natuurlijke glow. De combinatie van enzymen van papaya en ananas zorgen ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en dat er weer nieuwe cellen worden aangemaakt; heel belangrijk voor iedere huid.

In de maand februari hebben wij een leuke valentijnsactie op dit product die we bekend maken via Instagram; dus houd onze Insta (kapperijenbeautycompany) nauwlettend in de gaten!


HEAD SPA

HEAD SPA

Vanaf februari zullen wij onze Japanese Head Spa openen en wat zijn we hier enthousiast over! Nu zijn jullie natuurlijk allemaal zeer benieuwd wat dit precies inhoudt.
Sommige van jullie zullen het fenomeen misschien kennen via TikTok of andere platforms maar voor degenen dit geen idee hebben zetten wij alles even op een rijtje.

Tijdens het ontvangst met een lekker kopje Japanse thee bespreken we welke producten we gaan toepassen tijdens de behandeling. Heb je last van je hoofdhuid? Wordt je haar wat dunner? Voelt je haar droog aan? Of is je haar gewoon gezond en wil je lekker ontspannen? Alles is mogelijk in onze Japanese Head Spa!
Vervolgens neem je plaats op ons spa bed en laat je even alles los voor een heerlijke belevenis. Je haar wordt gewassen, je hoofdhuid, schouders en handen worden gemasseerd. Tijdens het intrekken van het masker krijg je een stoombehandeling en sluiten we weer af met een kopje thee en wat lekkers.

De behandeling duurt in totaal 60 minuten en kost 75 euro exclusief föhnen. Föhnen kun je er eventueel los bijboeken voor 15 euro in combinatie met een de Japanese Head Spa behandeling. Uiteraard kun je dit ook combineren met knippen. We hopen jullie snel te mogen ontvangen!


TRENDS VOORJAAR 2024

TRENDS VOORJAAR 2024

Wij volgen als de Kapperij en Beauty Company de nieuwste trends rondom haar en beauty uiteraard op de voet! En hierin hebben wij al het één en ander gespot wat we jullie niet willen onthouden. Er is hierin heel veel keuze; van draagbare kapsels tot de meer gedurfde haarstijlen. Hebben jullie al gehoord van de ‘mermaid look’ bijvoorbeeld? Pak je wafeltang er maar weer bij want deze look wordt helemaal hot dit voorjaar! Wil je een wat gedurfdere keuze maken ga dan voor de ‘mixie-cut’.

Dit is een soort kruising tussen de ‘pixie cut’ en een zogenoemde ‘mullet’ (matje). Verder zien we vooral veel parels, strakke knotjes (slick bun) en komen headbands weer helemaal terug.


• • • • COLLEGA'S • • • •


BRITT

BRITT

Britt is afgelopen kerstvakantie op wintersport geweest in Oostenrijk. Samen met haar vader en zussen heeft ze daar enorm genoten. Het was prachtig weer, er lag lekker veel sneeuw en ze hebben daar heerlijk gegeten. Britt is weer helemaal opgeladen voor het nieuwe jaar. Ze heeft zin om weer mooie kapsels te maken, is klaar voor nieuwe ontwikkelingen in het vak en wil dit jaar graag weer een aantal leerzame trainingen volgen.


ELISE

ELISE

Inmiddels werkt Elise alweer ruim een half jaar bij de Kapperij en de Beauty Company en ze heeft het mega naar haar zin in de salon. Voor de aankomende periode gaat ze leuke trainingen volgen om nieuwe dingen te leren en weer geïnspireerd te raken. Ook gaat ze in februari nog even lekker genieten van een wintersport in Oostenrijk. Elise zal daardoor afwezig zijn van 1 t/m 12 februari.


MARLOES

MARLOES

Onze Marloes heeft enorm genoten van de feestdagen met haar gezin. Zij staat sinds november dan wel tijdelijk alleen in de Beauty Company maar dat haalt haar enthousiasme zeker niet weg. Op dinsdag en vrijdag is ze aanwezig om klanten een persoonlijk advies te geven voor een passende behandeling. Het zou natuurlijk super leuk zijn als zij dit uiteindelijk weer samen met een leuke collega kan doen. Dus weet jij of ken jij iemand die net zo gepassioneerd is als Marloes en die een leuke baan zoekt in een mooie eigen kamer met mooie merken? Let us know!


DEBBIE

DEBBIE

Debbie’s eerste jaar bij de Kapperij zit er alweer op! Wat was het een bewogen maar vooral gezellig jaar. Zij vindt het heerlijk om naast haar gezin ook weer volop bezig te zijn met haar mooie vak.
In de kerstvakantie is zij lekker op vakantie geweest met haar vier mannen naar Curacao. Ze hebben daar genoten van de zon, de zee en het lekkere eten.
Haar doel voor het komende jaar is om nog een aantal vernieuwingen uit te voeren in de salon, haar klanten te verwennen met mooi haar en gezellige gesprekken en op persoonlijk gebied vooral lekker veel te genieten van mooie momenten samen.


MYLENE

MYLENE

Na een paar weken thuis te zijn geweest wegens een operatie aan haar kruisband ging Milene de feestdagendrukte in met heel veel plezier en enthousiasme. Wat had ze de salon en haar lieve collega’s gemist en wat had ze een zin om weer te werken! De decembermaand vindt zij namelijk een hele gezellige periode om werkzaam te zijn in onze branche. Kerstdrukte voelt volgens haar als een marathon lopen en dat in combinatie met een revalidatieprogramma. Kun je het je voorstellen? Het was voor haar enorm fijn om de feestdagen mee te maken zonder aan enige verplichting te hoeven voldoen. Rust, heerlijk eten, kerstfilms kijken en spelletjes spelen met haar gezin. Ze heeft zich lekker kunnen opladen voor een nieuw jaar waarin veel trainingen gepland staan om nóg mooiere nagels te maken en om haar cursisten nóg beter het vak te leren.


PATRICK & DANIËLLE

PATRICK & DANIËLLE

2024! Een nieuw jaar en frisse energie om er weer voor te gaan! Danielle en Patrick hebben na de drukke dagen in december heerlijk genoten van hun jongens met vriendinnen van lekker eten. Oud & nieuw hebben ze rustig aan gedaan vanwege hun bange hondje. Door de wateroverlast begon het jaar onrustig maar na bijna 3 weken is het weer alsof er niks is gebeurd. In februari gaan ze samen genieten van een week skieën in Oostenrijk. De marathons van Patrick staan dit jaar op een laag pitje. Hij wilt zich meer focussen op andere dingen die belangrijk zijn. 2024 had een bijzondere start maar samen hebben ze heel veel zin om met hun super team er een fantastisch jaar van te maken.


www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven