kapperij - de beauty company
AFSCHEID INGRID

AFSCHEID INGRID

Na 28 jaar is Ingrid officieel gestopt bij de Kapperij. Het is inmiddels alweer 2 ½ jaar geleden dat Ingrid de Kapperij heeft overgedragen aan Patrick en Danielle Boots. Zij zetten met enthousiasme en passie het bedrijf voort. Ingrid heeft nog met plezier 2 dagen in de salon gestaan maar is nu helemaal gestopt. Wat zij nu gaat doen is nog niet bekend, maar ze heeft besloten om eerst even een paar maanden te genieten van wat rust. Ze wil wat vaker naar hun huisje in Lunteren en ze zit stiekem nog heerlijk op haar roze wolk na te genieten van de prachtige bruiloft van Louise.


BRUILOFT LOUISE

BRUILOFT LOUISE

Op 26 augustus zijn Louise en Wessel samen in het huwelijksbootje gestapt bij Paviljoen Puur in Diemen en wij mochten daarvan getuige zijn! Het was een prachtige dag met veel liefde en romantiek. Wij wensen deze twee tortelduifjes heel veel geluk toe in de toekomst!


AUTUMN-WINTER 2023

AUTUMN-WINTER 2023

Na een heerlijke zomer met mooie vakanties en leuke herinneringen is het weer tijd voor het najaar. De dagen worden korter dus kunnen de kaarsjes weer aan en de kleedjes op de bank; stiekem ook wel weer een hele fijne tijd. Dit najaar zien we veel verschillende haarkleurtrends. Denk bijvoorbeeld aan ‘mushroom blonde’, ‘espresso brown’ of ‘spicy red’! Ook hebben wij een nieuwe term gespot namelijk ‘twilighting’. Dit is een combinatie van balayage in de lengtes en babylights in de haargrens om een mooie gelaagde look te creëren.
Ben jij benieuwd welke kleur jou het beste staat? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kleuradvies bij ons in de salon.


AFTERSUMMER TREATMENT

AFTERSUMMER TREATMENT

Heb jij na de zomer ook last van wat droger haar? Geen zorgen! Door de chloorresten uit de zwembaden, het zout uit de zee en de UV straling van de zon beschadigt ons haar meer dan we denken. Sinds kort hebben wij ‘K18’ in onze salon en hebben wij al veel klanten blij mogen maken met veerkrachtig en sterk haar en dat in een behandeling van slechts 4 minuten! In de maanden oktober, november en december bieden wij deze behandeling los aan voor slechts 45 euro. De behandeling bestaat uit: wassen, treatment, drogen en je krijgt een product mee naar huis om het product thuis te onderhouden. (Ook te boeken in combinatie met knippen en/of kleuren. De kosten zijn dan 20 euro).


ENQUETTE

ENQUETTE

Om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden willen wij een paar minuten van jullie tijd vragen om onze anonieme enquête in te vullen. Wij streven ernaar om iedereen een fijn gevoel te geven in onze salon. Wij staan open voor adviezen en tips om u de volgende keer een nóg betere ervaring te geven bij ons in de salon.
Zelf zorgen wij er altijd voor dat onze technieken en kennis altijd up to date zijn en we hopen via deze enquête de beleving en de ontspanning tijdens een behandeling te optimaliseren. Alvast heel erg bedankt voor de medewerking aan onze enquête! Lees meer »


VERBOUWING

VERBOUWING

In oktober gaan we beginnen met een aantal vernieuwingen in de salon. De wasruimte is als eerste aan de beurt. Een nieuwe kleur op de muren en wat kleine aanpassingen in accessoires zullen ervoor zorgen dat er weer een nieuwe sfeer en beleving ontstaat.
Naast onze nieuwe banners aan de buitenkant komt binnenkort ook onze nieuwe logo aan de gevel te hangen en worden de ramen voorzien van mooie shutters.
We hebben er heel erg veel zin in en kijken uit naar het eindresultaat; jij ook?!


SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Volg jij onze Instagrampagina al? Sinds kort zijn wij volledig overgestapt naar Instagram en starten wij binnenkort ook met Tiktok. Onze Facebookpagina hebben wij verwijderd dus voor alle nieuwtjes en trends rondom de Kapperij en Beauty Company verwijzen wij jullie naar onze pagina op Instagram. Lees meer »


SUMMER ENDING

SUMMER ENDING

De zomer is bijna ten einde en dat betekent natuurlijk: detoxen! Met onze Nimue detox peeling ontgiften wij de huid door middel van houtskool. We stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen en de dode huidcellen worden direct verwijderd. De behandeling geeft een tintelend gevoel waardoor je direct voelt dat er ook echt iets gebeurt en is de ervaring zeker waard.
Het is een complete gezichtsbehandeling en wij bieden deze aan voor 75,- euro.


MYLÈNE

MYLÈNE

Wat een heerlijke zomer was dit! Mylène haar zomervakantie zal vol met leuke tripjes van Zuid-Frankrijk tot aan Disneyland Parijs. Ze kijkt ook weer erg uit naar het najaar. Een gezellige tijd waar maar liefst 10 nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan de collectie. Wist u dat onze producten de natuurlijke nagel herstellen en dat ze acidfree, crueltyfree en vegan zijn? Tot snel!


BRITT

BRITT

Britt is deze zomervakantie met haar zussen en vader met de camper door Noorwegen getrokken. Dit was een hele andere vakantie dan ze gewend is want het liefst ligt zij lekker op het strand; maar wat heeft ze genoten! Ze heeft zich voornamelijk verbaasd over de mooie natuur. Ze hebben prachtige watervallen gezien en hele mooie wandeltochten gemaakt. Daarnaast hebben ze veel andere activiteiten gedaan waaronder raften, kanoën, mountainbiken en hebben ze de langste zipline van Scandinavië gedaan. Een prachtige herinnering om samen op terug te kijken.


LOUISE

LOUISE

Na een geweldige huwelijksdag zijn Louise en Wessel op huwelijksreis geweest naar Tanzania en Zanzibar. De nationale parken die zij hebben bezocht waren Serengeti, Ngorgoro Krater en Taringire. Na 5 dagen safari zijn ze naar Zanzibar gegaan waar ze heerlijk hebben gerelaxed. Ze hebben genoten van deze reis en zijn onder de indruk van wat ze allemaal hebben gezien.
Ook heeft Louise ander nieuws. Vanaf 1 november aanstaande gaat zij beginnen aan een nieuwe uitdaging. Zij gaat namelijk werken in Grootebroek om zich verder te ontwikkelen en meer ervaring op te doen maar ze heeft een hele fijne en bijzondere tijd gehad bij de Beauty Company.


MARLOES

MARLOES

Onze Marloes is weer de studieboeken ingedoken. Ze gaat zich meer specialiseren op het gebied van pedicure. Op de woensdagen gaat zij nu naar school en als ze klaar is kunt u bij haar terecht voor medisch pedicure. Heeft u klachten? Vraag gerust om hulp bij Marloes.


PATRICK

PATRICK

27 augustus is Patrick met zijn zoon Jorn een week naar New York geweest. Hier hebben zij verschillende activiteiten gedaan. Van een rondje hardlopen tot een leuk avondje bij de NY Mets. Ze hebben gefietst en de zonsondergang op de Edge bewonderd. Ook hebben zij een helikoptervlucht gedaan boven Manhattan wat echt super gaaf was! Ze hebben gemiddeld per dag 25 km afgelegd. Kortom, ze hebben keihard genoten met elkaar.


DEBBIE

DEBBIE

Ook Debbie heeft ontzettend genoten van haar heerlijke vakantie afgelopen zomer. Zij was gezellig met Leon en de jongens op Corsica. Ze kan dan zo genieten van de rust en het niks ‘moeten’, maar eenmaal weer thuis is ze natuurlijk ook weer erg blij. De jongens gaan weer naar school, groep 1, 2 en 8. Wat worden ze groot en wat is ze trots op ze. Natuurlijk is het af en toe belangrijk om iets samen te doen zonder kinderen dus is ze lekker met Leon en twee goede vrienden een lang weekend weggeweest waarbij ze zowel New York en Washington bezocht en wat was het gezellig! Debbie gaat weer lekker door met haar focus op het najaar in de salon met veel leuke vernieuwingen. Keep you posted!


DANIËLLE B

DANIËLLE B

Danielle is 19 september 50 jaar geworden. Zij heeft dit gevierd met haar zus op Curaçao. Danielle is tweeling met haar zus Monique en samen hebben ze genoten van een ruime week rust, cocktails en veel kletsen. Danielle, nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!!


www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven