kapperij - de beauty company
BAG-PEG

BAG-PEG

Peggy gaat in het najaar een prachtige reis maken naar Thailand. Ze gaat van 31-10 2023 t/m 14-12 2023. Ze vliegt van Amsterdam naar Bangkok, waar ze de eerste twee dagen verblijft. Vanuit daar zal ze haar reis voortzetten om de mooiste plekken van Thailand te ontdekken. Peggy heeft hier veel zin in en is al druk bezig met de voorbereidingen. Alle tips zijn welkom! Houdt u alvast rekening met uw afspraak i.v.m. de Kerstperiode tegen die tijd.


BRITT IN PARIJS

BRITT IN PARIJS

Britt is in het Hemelvaartweekend met een vriendin naar Parijs geweest; een mooie stad vol bezienswaardigheden. Op de fiets de stad verkennen beveelt ze dan ook zeker aan. Ze heeft genoten van het mooie weer, de bruisende stad en het lekkere eten. Ook heeft ze de filmspots bezocht uit de serie 'Emily in Paris'. Na vier geweldige dagen was het weer tijd om huiswaarts te gaan.
Twee weken geleden is Britt geopereerd en zijn haar keelamandelen verwijderd. Het was even doorbikkelen maar ze is er weer!


SELINA • IT'S A GIRL

SELINA • IT'S A GIRL

Selina en Chris verwachten een MEISJE! Een lief klein zusje voor Isa. Selina is nu 26 weken zwanger dus over de helft. Het aftellen is begonnen.


DAAN G

DAAN G

Hier een hele trotste moeder! Mijn zoon Stef is geslaagd voor zijn MAVO-diploma. Hij gaat na de zomer beginnen op de middelbare hotelschool en gaat zo zijn vader en oma achterna. Mijn dochter doet het ook super op school. Ze gaat alweer naar 3 HAVO. In de zomervakantie gaan we even lekker genieten met zijn viertjes in Italië. Ik wens iedereen een hele fijne zomer!


LOUISE

LOUISE

Vorige week zaterdag heeft Louise haar vrijgezellenfeest gehad. Ze werd verrast door haar vriendinnen die haar kwamen ophalen in een roze limo om vervolgens richting Amsterdam te rijden. Daar hebben ze heerlijk gevaren in het zonnetje en ondertussen een leuk vragenspel gedaan met de nodige shotjes bij een fout antwoord. Hierna volgde een ‘Sex and the city’ spel door hartje Amsterdam; wat hebben ze gelachen. Deze bijzondere maar vooral mega gezellige dag hebben ze afgesloten met een diner.


ELISE

ELISE

Per 1 juli hebben wij er een nieuwe en enthousiaste collega bij! Ze stelt zich even voor; Mijn naam is Elise Bakkum, 25 jaar. Ik woon op dit moment in Andijk met mijn ouders en broertje. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of met vrienden en familie.
Zelf heb ik jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt in een salon in Alkmaar en als educator op een particuliere academy. Voor nu heb ik ervoor gekozen om dichterbij huis te gaan werken en in een team waar ik super veel naar uitkijk! Mijn passie in het kappersvak ligt echt bij kleuren en het maken van een kapsel wat echt bij iemand past. Ik zou het liefst de hele dag highlighten in de salon, haha! Educatie vind ik zelf leuk om te volgen omdat er elke keer iets nieuws komt en ik vind het ook heel erg leuk om te geven! Ik werk vanaf 1 juli fulltime in de salon en ik kijk ernaar uit iedereen te ontmoeten!


PIET 80

PIET 80

Piet is de vader van Patrick. Afgelopen 29 juni is hij 80 jaar geworden. Hij heeft in de opleidingsperiode van Patrick vele malen als model gezeten omdat hij prachtig haar met slag erin heeft. Nu hij 80 is heeft hij nog steeds prachtig haar. Inmiddels is het wel spierwit geworden. We wensen hem nog vele gezonde jaren!


EDUCATION

EDUCATION

3 juli hebben wij weer een gezellige dag ingepland om onze skills op het gebied van haar verder te perfectioneren. We komen samen bij elkaar in de salon waar Welmoed, van Wella en Sassoons, ons weer allerlei leuke dingen zal leren. Via de socials zullen we u op de hoogte houden van de nieuwe creaties. Volgen jullie ons al op instagram? Je kunt ons vinden op @kapperijenbeautycompany. Onder onze volgers verloten wij binnenkort ook een leuke behandeling!


MAKE-OVER

MAKE-OVER

We zijn druk bezig om de Kapperij & Beauty Company wat frisse wind in te blazen. Dat zullen jullie langzaam gaan zien en merken aan de binnen- en buitenkant van de salon, maar ook op het gebied van marketing wordt er hard gewerkt. Binnenkort gaat onze nieuwe website online en zoals jullie waarschijnlijk al hebt kunnen zien hebben wij het logo veranderd. Dezelfde kwaliteit maar in een nieuw jasje. We houden jullie op de hoogte!


SUMMERTIME

SUMMERTIME

De vakantieperiode komt er bijna aan! Voor veel mensen een lekkere ontspannen periode met veel zon, zee en zaligheid! Vergeet niet jullie haar en huid te beschermen! Wij beschikken in de salon over de juiste producten om evengoed te kunnen genieten van dat heerlijke zonnetje met de juiste bescherming. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag ons om een vrijblijvend advies in de salon, via de mail of via de socials. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!


www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven