Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
NEW: PUNE CHUBBY EYE EN LIP NEW: PUNE CHUBBY EYE EN LIP
Het make-up assortiment van Pune is uitgebreid met hydraterende chubby lipsticks en chubby eyesticks. De chubby sticks zijn eenvoudig in gebruik en geven een goede houdbaarheid! We laten je graag kennis maken met deze 12 nieuwe zomer tinten. Ze zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd voor €16,90. Lees meer »

KRULLENKAPPER KRULLENKAPPER
Shanna is onze krullenspecialist. Met de Curlsys techniek en handige thuistips heeft ze al veel mensen blij gemaakt. Krullen jouw krullen niet zoals je zou willen? Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak met Shanna! Ben je op zoek naar speciale krullenproducten? Onze Ecru lijn heeft de beste spullen, speciaal voor krullen. Ook daar helpen we je graag mee.

HAARBORSTELS HAARBORSTELS
Word je gek van knopen in je haar of pluizend haar na het stylen? Wist je dat wij verschillende producten en tools hebben om dat te voorkomen? Onze scalpro borstel ontklit ieder haar gemakkelijk en is verkrijgbaar voor €15,95. Essential leave-in conditioner helpt klitten en uitdroging voorkomen (€34,-) en onze B.R.U.S.H. is de warmteborstel die jouw haar eenvoudig styled zonder pluis voor €69,95.

NIMUE SUMMER PROMOTION NIMUE SUMMER PROMOTION
Dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème is van cruciaal belang om de gezondheid van de huid te behouden en de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Met het Super Hydrating Mask wordt de vochtbalans hersteld en uitdroging van de huid voorkomen.
Onze summer kit bevat het Super Hydrating Mask 60 ml & Sun-C SPF 40 60 ml. Nu van €79,-voor €59,-.

NIEUW: COAGULATIE NIEUW: COAGULATIE
Coaguleren is het verwijderen van oneffenheden op de huid door middel van stroom.
U kunt hierbij denken aan steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken, bloedvaatjes of bloedblaasjes. Tijdens deze behandeling worden deze oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens. Vanaf €25.-.

ZUURSTOF BOOST MET HET CARBOXY MASKER ZUURSTOF BOOST MET HET CARBOXY MASKER
Met Carboxy therapie wordt koolstofdioxide (CO²) toegediend via de huid. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevindt. Deze zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Het Carboxy Oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van o.a. rimpels, huidverslapping, droge huid, donkere wallen onder de ogen en onzuiverheden. Reinigen, peeling, masker en dagverzorging €50,-.

ONZE NIEUWE COLLEGA DAISY ONZE NIEUWE COLLEGA DAISY
Daisy heeft de opleiding allround schoonheidsspecialiste met succes afgerond en heeft daarna haar diploma allround kapper gehaald. Na haar school heeft ze 4 jaar ervaring opgedaan in een kapsalon in Heerhugowaard. Het was tijd voor een volgende stap en we zijn heel blij dat ze voor De Kapperij heeft gekozen! Daisy werkt van woensdag t/m zaterdag en ze heeft veel zin om iedereen te leren kennen en een leuke nieuwe coupe & kleur te geven.

MARLOES MARLOES
Marloes en Dirk gaan verhuizen. Ze zijn de gelukkige eigenaren geworden van hun dijkhuis in Ursem. Uitzicht over het water aan de ene kant en weiland aan de andere kant. Plek genoeg voor hun 3 jongens om heerlijk te ravotten in de tuin. Als alles goed gaat hopen ze na de zomer te kunnen verhuizen. Hun eigen huis staat trouwens te koop, bij interesse kunt u ons bellen!

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven