Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
VLIEGENDE START VLIEGENDE START
Op 3 maart mocht de salon weer open en wat hebben we genoten! Het was druk maar we hebben heerlijk gewerkt. Blij om iedereen weer te zien, soms verwend met lekkers en bloemen. Heel lief! Inmiddels keert de rust weer een klein beetje terug en werken we weer volgens ons normale rooster. Voor wie we nog niet hebben gezien, hopelijk tot snel! Lees meer »

COVID-19 COVID-19
We zijn blij om te kunnen vermelden dat een coronabesmetting ons team nog bespaard is gebleven. Hopelijk blijft dat zo en hoeven we de deuren niet nogmaals te sluiten. We vragen je daarom: blijf thuis bij klachten of bij twijfel over klachten, desinfecteer je handen bij binnenkomst, draag een mondkapje en neem zelf iets mee om te lezen. Zo proberen we het zo veilig mogelijk voor jullie en voor ons te houden. Bedankt voor het begrip! Lees meer »

TREND ALERT TREND ALERT
De trends voor komend seizoen variëren van kort tot lang maar in iedere look zien we veel lagen! Pixi, lang haar met een pony of curtain bang & boblijnen in verschillende vormen. Maar wat is jouw trend? Veel hangt af van de vorm van je gezicht. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

JOUW IDEALE HAARKLEUR KIEZEN JOUW IDEALE HAARKLEUR KIEZEN
Hoe kies je een haarkleur die het beste bij je past? Welke tint past het beste bij jouw huid? Welk deel van je kapsel of gezicht wil je accentueren? Wil je een spoeling of kies je permanente verf? Ook hier bepaalt de tint van je huid en de vorm van je gezicht wat het beste bij je past. Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een kleuradvies!

KLEURADVIES KLEURADVIES
Met kleurschakeringen kunnen we bepaalde delen van het gezicht of kapsel accentueren en een 3D effect aan het haar geven. We kunnen je laten zien wat een koele of warme tint doet met jouw uitstraling m.b.v. verschillende kleurstaaltjes. Wil je kleuradvies op maat? Voor €15,- kiezen we jouw ideale product, techniek en tint. Boek je een kleurafspraak? Dan krijg je advies kado!

EXTENTIONS EXTENTIONS
Heb je genoeg van je dunne staart of dunne punten? Mis je volume in je haar? Boek dan een gratis intake voor onze extention service met 100% natuurlijk haar. De haarstroken worden vastgemaakt d.m.v. een vlechttechniek en dankzij de flinterdunne inzetrand is het echt onzichtbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

BB MAGIC CREAM VAN PUNE BB MAGIC CREAM VAN PUNE
Een must-have! Deze BB cream heeft een witte kleur, maar bij het aanbrengen kleurt het mee met de huid. Het is een heldere en zijdezachte crème. Het heeft niet alleen een sterk anti-rimpel effect, maar beschermt de huid ook tegen de zon. Laat je huid jonger en gezonder lijken voor €25,90. Bevat SPF 15.

ACNE ACNE
Heb je last van acne? Wij hebben een eenvoudig en effectief programma om je hier vanaf te helpen. We beginnen met een intake waarin we de oorzaak zo compleet mogelijk in kaart brengen. Vervolgens maken we samen een behandelplan volgens de 3 x 3 methode. Deze bestaat uit een voedingsadvies, salonbehandeling en thuisverzorging. Onze salonbehandelingen worden door bijna iedere zorgverzekeraar vergoed. Ons advies is gratis! Lees meer »

PATRICK PATRICK
Afgelopen week is Patrick begonnen bij De Kapperij. Vanaf nu is hij iedere woensdag aanwezig. De overige dagen werkt hij in zijn salon in Castricum en in zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen. De internationale marathons en wedstrijden zijn voor nu even geen optie maar iedere zondag trainen in de AWD is net zo fijn!

LOUISE LOUISE
Op donderdag 8 april staat de oplevering van het Bregweitje gepland. Louise en Wessel gaan dan een maandje flink klussen en hopen in het pinksterweekend te kunnen verhuizen naar hun eigen paleisje. Op de gordijnen na is de uitzet compleet, dus dat moet wel lukken. Succes Lou!

MARLOES MARLOES
Marloes en de boys weten de leukste plekken in de natuur te vinden. Ze hebben nu de bunkers in IJmuiden ontdekt. Super gaaf! Voor leuke zondag tips in de natuur ben je bij Marloes aan het goede adres. Maar ook over kikkerdril en het uitbroeden van wandellende takken kan ze je alles vertellen.

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven