Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
BEAUTY NIEUWS BEAUTY NIEUWS
Deze nieuwsbrief staat volledig in het teken van de schoonheidssalon. Over 2 weken komt er nog een nieuwsbrief met najaartrends en leuke activiteiten in de kapsalon.

MONDKAPJES MONDKAPJES
Het kabinet heeft het dringende advies gegeven aan contactberoepen om mondkapjes te dragen. Voor je bezoek aan de schoonheidssalon verzoeken wij je daarom om een mondkapje te dragen tot je plaats hebt genomen op de behandelstoel. Onze schoonheidsspecialistes dragen continu een transparant mouth shield. Daarnaast hebben wij in de salons ionisatoren geplaatst die de lucht zuiveren. Meer informatie hierover sturen wij graag toe, je kan dit aanvragen via contact@kapperij.nl Lees meer ยป

DORIEN DORIEN
Dorien gaat helaas stoppen bij ons. Ze heeft de kans gekregen om in haar eigen omgeving een ruimte te huren in een winkelpand. De komende tijd gaat ze verbouwen, inrichten en een product kiezen, hopelijk kan ze 1 december gaan starten. We vinden het natuurlijk heel jammer, zullen onze Door ontzettend missen maar wensen haar heel veel succes!

MARLOES MARLOES
Twee jaar geleden besloot Marloes een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze is toen gaan werken bij een huidkliniek in Purmerend. In de afgelopen 2 jaar heeft ze daar veel geleerd en nieuwe ervaringen opgedaan. Gelukkig heeft ze nu weer besloten om bij ons terug te komen! Marloes begint 20 oktober en verheugt zich erop om iedereen weer te zien.

NIEUWE BEHANDELINGEN NIEUWE BEHANDELINGEN
Onze behandelingen in de schoonheidssalon zijn uitgebreid. Naast onze bestaande behandelingen werken we nu met microdermabrasie, dermapen en intensievere werkstoffen waardoor we nog meer resultaat kunnen boeken. Graag vertellen we je meer tijdens onze opendag!

OPENDAG OPENDAG
Op vrijdag 23 oktober hebben we een beautydag. Marije van Nimue en PHFormula is deze dag bij ons in de salon aanwezig met hun skinanalyzer. Een apparaat dat de conditie van de huid perfect in kaart kan brengen. Het advies is kosteloos, zij nemen een goodiebag voor je mee en de afspraak duurt ongeveer een half uur. Aanmelden kan telefonisch of via contact@kapperij.nl. Marije zal de RIVM regels vanzelfsprekend volgen. Wij informeren je daar verder over na de aanmelding.

PERMANENTE MAKE-UP PERMANENTE MAKE-UP
Louise is begonnen met het zetten van permanente make-up. Ze biedt o.a. hairstroke techniek aan, het tekenen van haartjes zodat je een hele natuurlijke wenkbrauw terug krijgt. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen waarbij de wenkbrauw dunner wordt. Daarnaast werkt ze ook met schaduw effect. Deze techniek past ze toe waar de wenkbrauw juist wat meer ingekleurd mag worden. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek waarbij ze de mogelijkheden kan bespreken.

LOUISE JARIG LOUISE JARIG
Afgelopen week is Louise 22 jaar geworden. De taart was al besteld, de visite heeft ze vanwege corona helaas moeten afzeggen. De taart kon dus in extra grote stukken worden verdeeld en die was heerlijk!

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven