Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
ALGEMENE INFORMATIE
We hopen dat het goed gaat met jullie en dat jullie bovenal gezond zijn. Heb je ons recentelijk nog bezocht? Het is wellicht fijn om te weten dat niemand uit ons team ziekteverschijnselen vertoont. Wel missen we ons werk, gesprekken en de gezelligheid maar vanzelfsprekend staat gezondheid boven alles! We hebben deze nieuwsbrief gemaakt om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk staat er iets tussen waar je je voordeel mee kan doen. Voor alle andere vragen zijn we van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Hopelijk zien we elkaar snel in goede gezondheid!

OPENINGSTIJDEN OPENINGSTIJDEN
De Kapperij Image Company is tot 28 april gesloten voor het geven van behandelingen. Wel is er iedere dag iemand uit ons team fysiek aanwezig voor het aannemen van de telefoon, beantwoorden van mail, posten van tips ed. op social media en het klaarmaken van bestellingen uit o.a. de webshop. Dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 staan wij voor je klaar. Schroom niet om te bellen voor vragen en tips, je bent niet de enige! Lees meer »

GA NIET HOBBYEN GA NIET HOBBYEN
Echt, ook al duurt het nog even, maar we gaan weer open. Op dat moment staan we voor je klaar, met z'n allen en zijn we extra open als het nodig is! Laat je tot die tijd niet verleiden om zelf te gaan knutselen of dingen te doen waar je spijt van krijgt. Zit je met je handen in het haar, bel ons gewoon even. Samen komen we verder! Lees meer »

HAARKLEURINGEN HAARKLEURINGEN
Heb je een uitgroei? No stress! We hebben 'doe het zelf pakketjes' gemaakt om zelf je uitgroei te kleuren. Inclusief instructievideo en duidelijke omschrijving. Bestel je pakketje telefonisch of via de mail. Wij zorgen dat het voor je klaar staat. Het pakketje dien je dan binnen 24 uur te gebruiken. Er zijn 2 verschillende pakketjes: 1 om alleen de scheiding en contouren te kleuren en 1 om je hele uitgroei te kleuren. Vanaf €15,-.

COLORSPRAY COLORSPRAY
Heb je een uitgroei en zie je het niet zitten om je eigen uitgroei te verven? Er is hoop. We hebben een handige spray in 6 verschillende kleuren. Spray de kleur op je droge haar en weg is je uitgroei. De kleur blijft zitten tot de volgende wasbeurt en loopt niet uit in een regenbui of tijdens een opvlieger. Nu voor € 12,50. Lees meer »

COLORMASKER COLORMASKER
Je uitgroei zelf bijkleuren moet lukken. De punten van je haar kleuren is ingewikkelder maar ook daar hebben we een oplossing voor. Onze shampoos en maskers van Davines bevatten kleurpigmenten. Deze verlevendigen je haarkleur in de punten en geven bovendien een mooie glans. Set van shampoo en masker nu met 15% korting voor €46,65. Lees meer »

STYLE EXPERT STYLE EXPERT
Je haar stylen als een pro? Gebruik onze Brush voor extra volume en een mooie slag in je haar. De brush bevat een aluminium cilinder gevuld met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie waardoor je haar extra zal glanzen. Dit hoef je niet bij te vullen, als je de warmteborstel 2 keer per dag gebruikt dan heb je langer dan 5 jaar plezier van de B.R.U.S.H. €69,95.

HOUD JE HAAR GEZOND HOUD JE HAAR GEZOND
Geef je haar wat extra liefde, deze dagen, met onze NOIR box. Nu je het bezoek aan de kapper even moet uitstellen is het wellicht een goed idee om te investeren in de kwaliteit van je haar. We hebben een heerlijke intensieve verzorgende shampoo en conditioner voor je haar en daarbij krijg je een stylingsproduct t.w.v. €33,- cadeau. De box met 3 producten kost nu €63,-.

GEZICHTSBEHANDELING IN JE EIGEN BADKAMER GEZICHTSBEHANDELING IN JE EIGEN BADKAMER
Tijdelijk geen gezichtsbehandeling? Wij willen net zomin als jullie ons behaalde resultaat achteruit zien gaan. We hebben een oplossing bedacht: een mini- gezichtsbehandeling, gewoon in je eigen badkamer. We hebben 2 verschillende kitjes samengesteld met producten die een stuk intensiever zijn dan je reguliere thuisverzorging. De kit bevat een duidelijke omschrijving en instructievideo. Vanaf €17,50. Bel of mail voor meer info. Lees meer »

NIMUE LOCKDOWN NIMUE LOCKDOWN
Onze Nimue producten komen uit Zuid-Afrika waar op dit moment een lockdown is. Wij hebben nog voorraad maar ook voor ons is het onduidelijk hoelang dit zal duren. We zijn geen voorstander van hamsteren en paniek zaaien. Wel willen je juist informeren. Heb je producten nu of volgende maand nodig? Laat het ons weten, dan zetten we de producten voor jou apart!

LENTE LENTE
De natuur laat zich niet stoppen en gelukkig krijgt de zon weer kracht. Zolang we naar buiten kunnen is het heerlijk om een wandeling of fietstochtje te maken. Vergeet, zeker in deze tijd van het jaar, niet om een SPF te gebruiken. Komende maand krijg je 10% korting op alle zonneproducten.

GELCOLOR GELCOLOR
Heb je gelcolor op je nagels en groeit deze uit? We hebben kitjes om de gelcolor te verwijderen zonder je nagels te beschadigen. De kitjes bestaan uit een speciale folie en de juiste remover. De kitjes kosten €5,- en zijn af te halen in De Kapperij of indien mogelijk brengen we deze bij je langs.

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven