Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
KAPPERIJ HART KAPPERIJ HART
De feestmaand is helaas niet voor iedereen een feestmaand maar wij dragen graag ons steentje bij.
Heb je een rot tijd achter de rug of ken je iemand waarbij alles tegen zit. Wil je iemand in het zonnetje zetten die dat echt kan gebruiken? Wij helpen iemand graag op weg naar een betere tijd. Aanmelden voor een kosteloos verwennerijtje in de schoonheidssalon of kapsalon kan via contact@kapperij.nl.

HOORN BRUIST HOORN BRUIST
Dit jaar doen wij mee aan de consumentenactie Hoorn Bruist. Van 1 t/m 31 december worden er in talloze winkels in de Hoornse binnenstad tienduizenden loten weggeven waarmee de consument kans maakt op vele prijzen. Krijg je zo’n lot, check dan of je misschien een leuke prijs bij ons hebt gewonnen.

DIRTY BRUNETTE TREND DIRTY BRUNETTE TREND
Ben jij de eeuwige, klassieke brunette of coole blondine? Heb je, met de feestdagen in het vooruitzicht, zin in een andere coupe? De koele blonde ondertoon is een hele tijd hip geweest, net als de zeer warme tinten. Deze extremen zijn nu wat passé. De dirty brunette vormt het perfecte evenwicht tussen de twee. Loop even binnen om inspiratie op te doen of plan meteen een afspraak! Lees meer »

MARIAN MARIAN
Boek bij Marian een workshop om te leren hoe je eenvoudig je haar kan opsteken. Wel zo makkelijk op eerste kerstdag en voor alle dagen daarna. Natuurlijk steken wij ook graag je haar op, voor een leuk feestje of voor een speciale gelegenheid. Een privé workshop kan je boeken vanaf €45,-. Lees meer »

SELINA SELINA
Boek bij Selina een visagie workshop om te leren hoe je eenvoudig een feestelijke make-up aanbrengt. Natuurlijk kan je ook altijd bij ons terecht voor een visagie behandeling of touch-up. We maken je graag op voor een leuk feestje of iedere bijzondere gelegenheid! Vanaf €15,-.

SHANNA SHANNA
Boek een manicure of gelcolor behandeling bij Shanna voor zorgeloze feestelijke nagels en verzorgde handen. De gelcolor van OPI is in veel verschillende kleuren beschikbaar, blijft 2 weken zitten met een prachtige glans! De behandeling kost €27,50.

KAPPERIJ SPECIALS KAPPERIJ SPECIALS
Er staan weer nieuwe specials op onze site met leuke aanbiedingen, arrangementen, cadeautips en handige info. Klik op onderstaande link om ze alvast in te zien of neem een kijkje op de website. Lees meer »

CADEAUMAAND CADEAUMAAND
December is de cadeaumaand en ons pakhuis is wederom rijkelijk gevuld. Van een cadeaubon voor een heerlijke behandeling tot cadeaupakketten met leuke gratis extra’s. Van lipglossjes tot haarmaskers. Van geurkaarsen tot douchegel. Loop gerust even binnen om een verlanglijstje aan te leggen of lekker te shoppen.

DARK OIL DARK OIL
De Sebastian Professional Dark Oil lijn is ontwikkeld om het haar te hydrateren en pluisvrij te houden. Alle producten uit de lijn bevatten oliën uit sandelhout, cederhout en arganolie en daarmee een heerlijke geur. Nu bij aankoop van 2 producten een geurkaars t.w.v. €19,95 cadeau.

SOCIAL MEDIA SOCIAL MEDIA
Volg je ons al op insta en facebook? We posten regelmatig mooie voor en na resultaten, tutorials, aanbiedingen, leuke weetjes en tips. Lees meer »

LOUISE LOUISE
Louise en Wessel genieten van een weekje vakantie voordat de drukte losbarst. De Dominicaanse Republiek blijkt een heerlijke plek in deze tijd van het jaar. Zon, palmbomen, wit strand en cocktails... Veel plezier!

INGRID INGRID
Eind van het jaar word ik 50... Deze kerst dus maar eens thuis want feestjes moeten we tenslotte vieren. Tussen kerst en oud & nieuw ben ik daarom ook gewoon aan het werk, wel zo gezellig. Oliebollen, kerstbrood, hapjes, drankjes en bovenal mooi haar! Misschien tot dan?

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven