Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
ONLINE AFSPREKEN ONLINE AFSPREKEN
De mogelijkheden voor online afspreken zijn uitgebreid. Zo is het mogelijk om je geplande afspraken in te zien, kan je foto's uploaden van bijvoorbeeld een wens kleur of nieuwe coupe. Aan de mogelijkheid om zowel knippen als kleuren te boeken wordt nog gewerkt door de software leverancier. Wij hopen dit spoedig aan te kunnen bieden. Lees meer »

NAJAARSARRANGEMENT NAJAARSARRANGEMENT
Heb je ook zin in een nieuwe herfstlook? Boek nu ons najaarsarrangement compleet met hoofdmassage, knippen, kleuren*, styling en make-up voor €135,-. *De kleuring bestaat uit een aanzetkleuring, spoeling in lengtes en punten en maximaal 15 folies in 'kort' haar. Bij een andere kleuring wordt een korting verrekend of toeslag berekend.

INSTAGRAM EN FACEBOOK INSTAGRAM EN FACEBOOK
Komende maand hebben we een aantal leuke "like en deel" acties gepland. Volg ons op beide om kans te maken op heerlijke gratis behandelingen. #dekapperijimagecompany Lees meer »

HERFSTBEHANDELING HERFSTBEHANDELING
De herfst is begonnen, tijd om de zonschade te herstellen. Tijdens deze behandeling herstellen we de huid, verfijnen we rimpeltjes en voorzien we de huid van een hoge dosis vocht! Deze behandeling kan je in de maand oktober en november boeken voor €65,- i.p.v. €85,-. Bij aankoop van een masker voor thuis krijg je bovendien 15% korting.

YOUNGBLOOD WEEKENDER YOUNGBLOOD WEEKENDER
Dit Youngblood Palette is alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse look, avondje uit of voor een weekendje weg! Het Youngblood Weekender Palette is een Limited Edition, heeft een waarde van ruim € 200,- maar kost nu slechts €75,-. Het Palette bevat 9 oogschaduws, twee blushes en twee highlighters. We laten het graag zien, boek nu een gratis touch-up tijdens je kappersbezoek!

ACNE BEHANDELING ACNE BEHANDELING
Weet je dat acnebehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars (bij een aanvullende zorgverzekering). Dat onze schoonheidsspecialistes erkend zijn door alle zorgverzekeraars? Wil je nog gebruik maken van de acnevergoeding van dit jaar? Maak dan snel een afspraak voor een gratis consult.

LASER BEHANDELINGEN LASER BEHANDELINGEN
Ploon Hellendoorn is huidtherapeut en 2 x per 6 weken bij ons aanwezig om veel verschillende behandelingen uit te voeren. Zij behandelt kalk/schimmelnagels, couperose, littekens, geeft medische peelings, permanente ontharing (bijvoorbeeld oksels of bikinilijn), en meer. Boek nu een gratis intake consult om de mogelijkheden te bespreken. Veel van deze behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

GEZOND RECEPT GEZOND RECEPT
Je huid is wat je eet, wordt vaak gezegd en niet voor niets. Ontstekingsremmende processen kunnen op natuurlijke wijze gestimuleerd worden door middel van voedingsstoffen met een ontstekingsremmende werking. Wat helpt een gevoelige huid te voorkomen? We vertellen je graag meer en hebben in onderstaande link alvast een leuk recept. Lees meer »

SHANNA IN NEW YORK SHANNA IN NEW YORK
Een weekje New York, wie droomt er niet van? Shanna geeft je graag tips over het bezoeken van alle highlights zoals zij dat hebben gedaan. Brooklyn Bridge, Central Park, Top of the Rock, 911 Memorial en leuke restaurantjes.

ANNEMIEK EN MATTHIAS ANNEMIEK EN MATTHIAS
Matthias groeit goed en is een hele blije baby. Ook met Annemiek gaat het heel goed, zij geniet de komende maand nog van haar verlof. Vanaf 23 november gaat Annemiek weer aan het werk en ze verheugt zich erop om iedereen weer te zien! Je kunt ons bellen of mailen voor het maken voor een afspraak. Pedicure en een complete gezichtsbehandeling kunt u ook online afspreken.

DORIEN GAAT VERHUIZEN DORIEN GAAT VERHUIZEN
Keukens, behang, badkamers en pinterest. Dorien en Ruben zijn in de ban van de verhuizing. Zo langzamerhand is het meeste uitgezocht en gaat de bouw van hun nieuwe huis gestaag verder. Hopelijk krijgen ze komend voorjaar de sleutel.

DEBBIE STROOMT OVER DEBBIE STROOMT OVER
De zorg over 3 kindjes, 2 oppas kinderen en 2 werkende ouders is een druk bestaan. Voor Debbie niet, ze barst van de energie en inspiratie. Op 29 oktober gaat ze met Shanna de nieuwe Sassoon collectie opsnuiven en staat te popelen om deze in De Kapperij tot uitvoer te brengen! Vanzelfsprekend kan je alvast een afspraak maken.

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven