Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
TEAMAVOND TEAMAVOND
De eerste helft van 2019 is voorbij gevlogen. Als team hebben we lief en leed gedeeld in deze periode. Het is zo fijn om niet alleen de beste kappers en schoonheidsspecialistes in huis te hebben maar ook de liefste meiden. Tijd voor een avondje uit en te proosten op elkaar. Bedankt meiden!

VAKANTIEROOSTER VAKANTIEROOSTER
Tijdens de bouwvak hebben wij ons rooster iets aangepast. Sommige collega's werken een enkele keer op een andere dag dan dat je gewend bent. We hopen dat het je lukt om op tijd een afspraak te plannen zodat we niemand teleur hoeven te stellen. Alvast bedankt.

TRAVEL SIZE TRAVEL SIZE
Ze zijn er weer: onze travel size verpakkingen. Een ruim assortiment aan shampoo, verzorging, styling en gezichtsverzorging. De travels bevatten niet meer dan de toegestane handbagage ml. en kunnen dus ook mee in de handtas.

ZOMERCOUPE ZOMERCOUPE
De ideale lengte voor deze zomer. Leuk om los te dragen en gemakkelijk om nonchalant op te steken. Qua kleur heeft deze look diepte aan de aanzet en veel verschillende kleuren high- en lowlights in de punten. Natuurlijk geven wij je meteen leuke trendy festival tips! Klik op onderstaande link om snel een afspraak te maken. Lees meer »

ZOMER VOETEN ZOMER VOETEN
Met mooie verzorgde voeten op reis? Boek nu onze "zomervoeten" special. We verzorgen de voeten & nagels en lakken de teennagels met gelcolor. Deze lak geeft 3 weken lang een glanzende look. Je kan kiezen uit heel veel kleuren! Nu voor €45,-.

SUMMER EYES SUMMER EYES
Boek nu onze 'summer eyes', compleet met epileren, wenkbrauwen en wimpers verven. Je kan de behandeling uitbreiden met een lash lift. Voor deze behandeling moeten de wimpers wel een bepaalde lengte te hebben.
Nu summer eyes €22,50. Summer eyes inclusief lash lift €55,- & 10% korting op onze revitalash wimperserum!

SUMMER SHOPPING SUMMER SHOPPING
We hebben de beste producten voor je geselecteerd. Bescherming van je haar tegen zout, chloor en hitte. Shampoo met kleurpigmenten om je haarkleur optimaal te houden. Make-up met SPF en verzorging. Gezichts- en lichaamsverzorging met zonnebescherming tegen een breed spectrum UVA- en UVB straling die tevens de huid herstelt. Loop gerust even binnen voor een passend advies. Producten zijn er al vanaf €18,-.

SUZANNE SUZANNE
Helaas stopt Suzanne per 13 augustus bij De Kapperij. Haar lang gekoesterde wens gaat in vervulling: ze heeft een super leuk pandje in Alkmaar gevonden om haar eigen kapsalon te beginnen. Ze gaan nu flink verbouwen en hopen in september open te gaan. We houden je op de hoogte.

DEBBIE DEBBIE
Terug van weg geweest. Debbie heeft genoten van een heerlijke vakantie in Turkije met haar familie en heeft zin om haar werkzaamheden weer op te pakken. Debbie werkt vanaf 1 juli op woensdag en donderdag. Ze verheugt zich erop om iedereen weer te zien. We hebben je gemist Deb, we zijn blij dat je er weer bent!

ANNEMIEK ANNEMIEK
Onze collega Annemiek is met zwangerschapsverlof. Over 2 weken is ze uitgerekend en ze voelt zich gelukkig nog steeds super fit. Ze fietst met gemak nog 40 kilometer om even bij Dorien op de koffie te gaan. Genieten Miek, we zien je in november weer!

LOUISE LOUISE
Onze collega Louise is geslaagd voor haar specialisatie met een bijzonder mooie cijferlijst. Gefeliciteerd Lou! Louise werkt op dinsdag t/m vrijdag en op de dinsdagavond tot 21.00 uur. Met haar AGB code mag zij nu ook acne behandelingen geven die je kan declareren bij je zorgverzekering.

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven