Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
TREND TREND
The bob is back. In 2019 blijven we onze haren in een middenscheiding dragen, maar lange lokken mogen behoorlijk korter. Een slordige boblijn is namelijk de haartrend die we komend seizoen veel gaan zien. Nog geen idee wat je precies met deze coupe aan moet? Wij vertellen je graag hoe die wordt gedragen!

LE HAIR BRONZING LE HAIR BRONZING
De zomer staat voor de deur, tijd voor een nieuwe haarkleur. Le Hair Bronzing is de nieuwe trend en geeft een lichtreflecterende glans en bronzen reflecties aan het haar. We hebben verschillende nieuwe kleuren voor blond, middenblond en donkerblond haar. Met een leuke tool geven wij u vooraf al een indruk hoe deze trend bij u zal staan.

NIEUWE GEZICHTSBEHANDELING NIEUWE GEZICHTSBEHANDELING
Deze nieuwe behandeling van PH-Formula zorgt ervoor dat uw huid in balans wordt gebracht. De behandeling bestaat uit: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een heerlijk masker. Deze uursbehandeling kost €65,- en maakt de huid klaar voor de zomer!

WENKBRAUWEN OM TE SHOWEN! WENKBRAUWEN OM TE SHOWEN!
Youngblood heeft 3 nieuwe wenkbrauw potloden: on-point brow defining pencil. De pencil is verrijkt met vitamine E & C en garandeert 10 uur lang vlekvrije en waterproof wenkbrauwen. Ze zijn er in de kleuren: blonde, soft brown en dark brown.

NIEUW: LASH LIFT NIEUW: LASH LIFT
Onze nieuwste hit is de lash lift. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers naar wens gekruld en/of geverfd, hierdoor is een wimperkrultang voor de aankomende 6 weken onnodig!

ZWANGERSCHAPSVERLOF ANNEMIEK ZWANGERSCHAPSVERLOF ANNEMIEK
Annemiek is nu 6 maanden zwanger van haar derde kindje. De zwangerschap verloopt heel goed en haar jongens zijn enthousiast over de komst van hun broertje. Annemiek zal vanaf 11 juni gaan genieten van haar verlof. Tijdens haar verlof zal Louise voor u klaar staan. Annemiek draagt alles nauwkeurig over!

DORIEN & LOUISE DORIEN & LOUISE
Liquid Life. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines in 1 flesje! Want wie drinkt er bijvoorbeeld 3 liter verse jus d’orange op een dag? Geeft niets, dat is niet langer nodig. Dit kleine flesje bevat o.a.5 soorten vitamine B, C, zink en selenium. Kom gerust even proeven!

INGRID GAAT EEN RONDJE OM INGRID GAAT EEN RONDJE OM
Onze dochter heeft de afgelopen 9 maanden in Amerika op school gezeten. Gelukkig is dit avontuur bijna over en kunnen wij haar gaan ophalen. We maken van de gelegenheid gebruik om eerst op vakantie te gaan naar Japan. Via Hawaii en New York vliegen we naar huis met Sophie. Heeft u nog leuke reistips voor ons? We horen ze graag!

VERLOF DEBBIE VERLOF DEBBIE
Viggo is intussen alweer 8 weken en na een moeizame start gaat het gelukkig nu erg goed met hem. Doordat Debbie de eerste kraamweken heeft doorgebracht in het ziekenhuis blijft zij iets langer met verlof om alsnog lekker te genieten van haar mooie gezin. Vanaf juli is ze er weer, voorlopig gaat ze op de woensdag en donderdag werken.

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven