Like us on Facebook:

Like This on Facebook

kapperij - de beauty company
ZATERDAG 7 JULI INTRODUCTIEDAG ZATERDAG 7 JULI INTRODUCTIEDAG
Op zaterdag 7 juli bent u van harte welkom voor informatie en gratis intake voor de behandeling van rimpels, fronsen, kraaienpootjes e.d. Vanzelfsprekend staat er een hapje en drankje voor u klaar. De adviesgesprekken zijn individueel, in de schoonheidssalon en uitsluitend op afspraak. We hopen u te mogen verwelkomen. Voor het maken van een afspraak: info@FemForFem of 0229-247406

SOS BIJ HANDBAGAGE SOS BIJ HANDBAGAGE
Wilt u uw favoriete product mee op vakantie maar reist u met handbagage? Geen probleem, van de meeste producten hebben wij travels beschikbaar die gewoon mee kunnen in de handtas.

SOS BIJ ZON SOS BIJ ZON
Houd je kleur optimaal in de zomer met de gekleurde shampoo en conditioner van Alchemic. Heel effectief door de hoge concentratie aan zuivere pigmenten. Behoudt de glans en hydratatie en bovendien heeft de shampoo een conditionerend effect. Zonder sulfaten, parabenen en siliconen.

SOS BIJ RIMPELS SOS BIJ RIMPELS
Je voelt je goed maar vragen mensen toch of je moe bent of waarom je boos kijkt? Of zie je telkens dat ene rimpeltje in de spiegel? Een goede reden om vrijblijvend advies te vragen aan Annemieke Steenman van FEM FOR FEM. Zij is vanaf 1 juli met grote regelmaat in De Kapperij aanwezig voor botox en filler behandelingen. Voor meer info kunt u ons bellen of mailen naar info@femforfem.nl Lees meer »

INGRID INGRID
heeft genoten van een week Kreta met haar gezin. Als u nog in de omgeving van Chania komt hebben wij een leuke verrassende eet tip. Op het strand, waar je het niet verwacht, tovert een lieve dame de heerlijkste gerechten uit haar caravan. Lees meer »

MEIDENAVOND MEIDENAVOND
Heerlijk gegeten bij de Hoofdtoren en gezellig gezeten met de collega's. We hebben gezellig bijgekletst met Marloes, het gaat heel goed met haar!

DANIELLE IN NY DANIELLE IN NY
Danielle en Rick hebben genoten van een lang weekend New York. Ze hadden een fantastische gids en hebben heel veel van de stad gezien. Voor tips bent u welkom bij haar!

PINTEREST PINTEREST
Wekelijks vullen wij onze inspiratieborden aan op onze Pinterest pagina. Boordevol met de laatste trends, how to do’s en leuke ideeën om bijvoorbeeld je mooiste festivalkapsel te creëren. Volgen jullie ons al? Lees meer »

www.kapperij.nl
T 0229 247 406 contact@kapperij.nl uitschrijven